Top5 skót insta profil

Amikor megnyitom az Istagramot, jó eséllyel egy glen, egy Munro, egy loch, vagy egy edinburgh-i városrészlet az első kép a hírfolyamomban. Ebben a posztban szeretném bemutatni a kedvenc insta-fotósaimat Skóciából, akik miatt folyton újabb repjegy vásárlásán töröm a fejem. Biztos vagyok benne, hogy titeket is arra fognak ösztönözni, hogy Skóciát azonnal a Bakancslistátokra tegyétek (ha nincs ott már most is…), ha pedig ismeritek ezt a gyönyörű tájat, álljatok meg egy percre és értékeljétek a szerencséteket. 😉

Laura | Edinburgh @laretour

Laura fotói talán az abszolút kedvenceim, mind hasonló színvilágú és hangulatú, amik gyönyörű összképet adnak. A legtöbb képe Edinburgh kis részleteit mutatja be, ahol az ódon kövek, a zöld parkok és a szürke égbolt találkoznak.

Lucy Hamilton | Oban @loosemooose

Lucy eredetileg Carnwall-ból származik, de már több mint 20 éve Oban az otthona. Profi fotói olyan különleges atmoszférát árasztanak, ami miatt bármelyik pillanatban pakolnám a bőröndömet, hogy kövessem ebbe az apró, de hangulatos tengerparti városkába.

Bee Leask | Shetland @bumblebambi

Nem nehéz megérteni, miért annyira népszerűek Bree fotói: egymást követik a lenyűgöző hegycsúcsok, a gyönyörű tengerpartok és a lélegzetelállító naplementék. Bree a szigetekről származik, és legfőbb inspirációját is ez a vidék adja, leginkább Shetland kopár, kietlen és vad tájai (és persze az itt élő birkák)…

Katrina Stewart | Highlands @katstewart01

Kat egy igazi kalandor – amikor megérzi a Felföld hívását, a családjával bepattannak a zöld hippibuszukba és nekivágnak Skócia kanyargós útjainak, hogy szebbnél szebb képeket készítsenek… Ki ne szeretne velük tartani?

Ellis O’Connor | Outer Hebrides @ellisoconnor

Ellis-t, aki a fotózás mellett festő és hegymászó is, a skót hegyek, lankák és a tenger hatalmas hullámai inspirálják. A szemet gyönyörködtető tájak mellett pedig megosztja az adott helyen készült alkotásait is.

Kivel bővítenétek még a listát? 🙂